Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mărturia tânărului lovit cu un ciocan în cap de 8 bărbaţi, în Chiajna: "Au venit chitiţi pe mine". Poliţia a spus iniţial că s-ar fi rănit singur

La două zile de la scandalul în cartierul de lângă Bucureşti în care un bărbat a fost lovit un ciocan în cap, bătăuşii sunt încă liberi. Chiar dacă tânărul a ajuns inconştient la spital, poliţiştii spun că avea doar răni uşoare pe care şi le-ar fi provocat singur. Abia după ce au văzut imaginile violente, au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. 

de Denisa Dicu

la 14.10.2024 , 19:37

Scena şocantă a atacului se derulează neîncetat în mintea victimei. De pe patul de spital, bărbatul încearcă să înţeleagă cum a ajuns aici.

În imaginile de pe camere se vede cum trei indivizi îl ţin cu forţa pe Valentin, tânărul de 29 de ani, care tocmai încercase să aplaneze un conflict. O femeie încearcă să-i despartă, dar nu reuşeşte. După câteva momente, alţi cinci bătăuşi se apropie de bărbat. Valentin e lovit cu un ciocan în cap, cade secerat, apoi e aproape călcat în picioare.

Valentin a povestit de unde a pornit scandalul

Vezi și

"Trei indivizi au comentat ceva şi eu am zis: Ce ai, chelule? El s-a răţoit la mine. A venit direct unul prin spate şi mi-a dat cu ciocanul în cap. Au mai răsărit şi de prin tufişuri, de peste tot au răsărit. Au venit chitiţi pe mine. Nu vii să îi dai cu ciocanul în cap, că doar nu suntem în Vestul sălbatic", a povestit Valentin, victima.

Pe acelaşi subiect

Victima a ajuns la spital cu răni grave şi s-a trezit abia a doua zi. La două zile de la scandal, agresorii sunt încă liberi. În mod şocant, politiştii au spus iniţial că victima avea doar răni uşoare, pe care şi le-a provocat singur. 

"Acesta ar fi comunicat medicilor că s-a autoaccidentat. Diagnosticul iniţial dat de medici a fost de răni uşoare. Ulterior, după investigaţiile medicale amânunţite, medicii au revenit cu un alt diagnostic, mult mai grav", spune Florin Bădiţă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

"Eu am fost inconştient până a doua zi dimineaţa. Eu nu aveam cum să vorbesc. A venit un domn de la poliţie şi eu în niciun caz nu i-am dat declaraţia asta. Niciodată în varianta mea nu am spus că m-am împiedicat şi am căzut. Le-am spus că ştiu că m-am certat cu ei", a mai povestit Valentin, victima.

Poliţiştii au spus iniţial că s-ar fi lovit singur

Inițial, anchetatorii au deschis un dosar de lovire și alte violenţe, insa dupa ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere si au discutat cu martorii, au schimbat încadrarea faptei în tentativă de omor. La 2 zile după bătaia înfiorătoare, victima este în continuare internata la Spitalul Universitar.

Nu e prima dată când cartierul de la marginea Bucureştiului devine un ring de luptă. La începutul anului, un bărbat a fost împuşcat în picior. Locuitorii sunt terorizaţi de bătăi.

În primele şase luni ale anului, în judeţul Ilfov au fost înregistrate peste 1.900 de sesizări pentru bătăi. 

Denisa Dicu Like

Pasiune, adrenalină, curiozitate și dorința de a afla poveștile oamenilor. Sunt doar câteva dintre lucrurile care mă îndeamnă să fac jurnalism cu atât de mult drag.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Exclusiv Observator » Mărturia tânărului lovit cu un ciocan în cap de 8 bărbaţi, în Chiajna: "Au venit chitiţi pe mine". Poliţia a spus iniţial că s-ar fi rănit singur