Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care trei bărbaţi se iau la bătaie după o şicanare în trafic, în Timişoara. Unul dintre ei a ajuns la spital

Un şofer începător a ajuns la spital după un scandal în trafic la Timişoara. S-a întâmplat într-o intersecţie intens circulată din oraş unde trei tineri s-au luat la bătaie printre maşini, iar unul dintre ei a încasat, pe lângă mai multe lovituri, şi un jet de spray lacrimogen. Conflictul s-a stins doar la apariţia poliţiştilor.

de Iulia Pop

la 21.10.2024 , 13:38

După o șicanare în trafic, cei trei șoferi au oprit într-o intersecție din Timișoara și au început să se certe. La un moment dat, unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen. Abia când și-au făcut apariția polițiștii locali, s-au potolit, dar pentru că mai mulți acuzau stări de rău a fost solicitat și un echipaj SMURD. Șoferii au fost identificați. Este vorba de doi frați de 27 de ani din Reșița și de un tânăr de 18 ani din Giroc. Asupra lui a fost găsit spray-ul lacrimogen pe care a declarat că l-a folosit că să se apere.Cu toții au primit cate 1.000 de lei amenda pentru provocare și participare la scandal.

Vezi și
Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Momentul în care trei bărbaţi se iau la bătaie după o şicanare în trafic, în Timişoara. Unul dintre ei a ajuns la spital