Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbaţii care au lovit un tânăr cu un ciocan în cap în Chiajna, prinşi de poliţişti. Atacul îngrozitor, surprins de camere

Autorii agresiunii din Chiajna, unde un tânăr a fost bătut cu ciocanul, în plină stradă, au fost prinşi de poliţişti. Atacul sângeros - care a avut loc în urmă cu trei zile - a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Trei percheziţii au făcut oamenii legii în această dimineaţă, iar în urma acestora indivizii au fost duşi la audieri.

de Denisa Dicu

la 15.10.2024 , 13:48

Au fost prinși suspecții care au lovit un bărbat cu ciocanul în cap, într-o parcare din Chiajna. Victima a ajuns la Spitalul Universitar din București.

„În urma activităților investigativ operative desfășurate în dosarul de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor, instigare la infracțiunea de tentativă la omor și lovirea sau alte violențe, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov i-au depistat pe cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor investigate”, informează IPJ ilfov.

Cei doi bărbați se află în custodia polițiștilor, aceștia fiind duși la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Vezi și

Zilele trecute, un bărbat de 29 de ani a fost găsit, pe jos, într-o parcare din Chiajna, cu mai multe lovituri la cap. Primele informații arătau că acesta a fost implicat într-un conflict care a degenerat și a fost lovit cu ciocanul în cap de mai multe persoane.

Denisa Dicu Like

Pasiune, adrenalină, curiozitate și dorința de a afla poveștile oamenilor. Sunt doar câteva dintre lucrurile care mă îndeamnă să fac jurnalism cu atât de mult drag.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Bărbaţii care au lovit un tânăr cu un ciocan în cap în Chiajna, prinşi de poliţişti. Atacul îngrozitor, surprins de camere