Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scandal în traficul din Pipera. Momentul în care un şofer se dă jos şi loveşte cu picioarele o maşină

Un incident grav s-a petrecut, luni dimineaţa, în traficul extrem de aglomerat din Pipera, un şofer sărind să distrugă cu picioarele maşina unui alt participant la trafic.

de Redactia Observator

la 21.10.2024 , 13:22

Primele informaţii arată că incidentul s-a petrecut în jur de ora 10.30, pe Bulevardul Pipera, şi că şoferul a cărui maşină a fost lovită cu picioarele a mers deja la Poliţie, pentru a depune plângere împotriva şoferului agresiv.

Din imaginile primite via Fii Observator se vede cum şoferul agresiv vrea să se bage în faţa maşinii pe care ulterior a lovit-o cu picioarele. La un moment dat pare că cele două maşini se ating.

Nemulţumit că nu a fost lăsat să taie calea celuilalt participant la trafic şi că cele două maşini probabil s-au atins, şoferul agresiv opreşte maşina, se dă jos din ea şi se îndreaptă ameninţător către maşina celuilalt participant la trafic. O loveşte puternic, de două ori, cu piciorul, îi distruge oglinda, iar în cele din urmă se retrage către propria maşină.

Vezi și

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Fii Observator » Scandal în traficul din Pipera. Momentul în care un şofer se dă jos şi loveşte cu picioarele o maşină