Antena Meniu Search
x

Politia Locala Pitesti, reacţie după imaginile cu agenţii care primesc brânză drept mită

Piaţa mitei nu mai este ce a fost. Pare să o demonstreze un echipaj al Poliţiei Locale din Argeş, care ar fi luat şpagă nişte brânză. Momentul a fost filmat de un localnic, care susţine că brânza ar fi fost dată poliţiştilor.

Vezi și

Piaţa mitei nu mai este ce a fost. Pare să o demonstreze un echipaj al Poliţiei Locale din Argeş, care ar fi luat şpagă nişte brânză. Momentul a fost filmat de un localnic, care susţine că brânza ar fi fost dată poliţiştilor - urmând ca aceştia să închidă ochii în faţa unui negustor ambulant, care îşi vinde produsele chiar din porbagajul maşinii.

Imaginile îl surpind pe bărbat ţinând în mână o pungă, cel mai probabil cu brânză, în timp ce se îndreaptă spre maşina poliţiei locale. 

Când ajunge în dreptul autoturismului, fără să aibă vreo discuţie cu echipajul, deschide portiera din spate şi lasă pachetul. Apoi îşi vede de drum. 

Cel care a surprins imaginile susţine că omul ar vinde brânză - chiar din portbagajul maşinii - în zona Spitalului Judeţean Argeş. 

Tocmai pentru ca oamenii legii să nu vadă că bărbatul comite o ilegalitate, zilnic acesta i-ar "mitui" pe poliţişti cu... brânză. 

BOGDAN ARISTĂNŢOIU, purtator de cuvant Politia Locala Pitesti:

Da, in imaginile respective se vede un echipaj al politiei locale. Dar, dupa cum am spus, trebuie sa stabilim si data si ora la care au fost agentii respectivi in zona.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, poliţiştii vor trece pe la comisia de disciplină. Mita a devenit deja o... tradiţie în România. Cele mai variate probleme dispar cu "atenţii" din ce în ce mai neobişnuite. 

În ultimii ani mai mulţi poluiţişti au fost acuzaţi că primesc... şpagă peşte, bilete la loto, baxuri de vin şi chiar fripturi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Politia Locala Pitesti, reacţie după imaginile cu agenţii care primesc brânză drept mită