Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cauza morţii lui Emanoil Savin, primarul ales din Buşteni. Medicii au încercat o oră şi jumătate să-l resusciteze

Primarul ales al staţiunii Bușteni, Emanoil Savin, a murit la vârsta de 65 de ani. Social-democratul, cunoscut pentru relaţiile sale din lumea sportivă şi artistică, a făcut infarct chiar pe terenul de fotbal. Pe teren se aflau şi doi paramedici aflaţi în timpul liber, care i-au acordat primul ajutor, până când a sosit ambulanţa.

de Claudiu Loghin

la 05.08.2024 , 14:14

Vorbim despre un stop cardio-respirator iresuscitabi. Asta chiar dacă medicii au încercat timp de o oră şi jumătate să-l resusciteze. Primii care au încercat au fost paramedicii care se aflau întâmplător pe acelaşi teren de fotbal unde s-a produs tragedia. Apoi, membrii echipajului de Ambulanţă, apoi personalul medicalul de la spitalul din Sinaia.

Bărbatul avea 65 de ani şi totul s-a întâmplat exact în ziua în care împlinea 40 de ani de căsătorie. Surse din anturajul fostului primar susţin că bărbatul era sub tratament medical pentru probleme cardiace.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Cauza morţii lui Emanoil Savin, primarul ales din Buşteni. Medicii au încercat o oră şi jumătate să-l resusciteze