Antena Meniu Search
x

Video Cel mai mare festival Comic Con din estul Europei are loc la Bucureşti: eveniment dedicat pasionaţilor de jocuri şi benzi desenate

Dacă la Sovata am avut parada motocicletelor, în Capitală o avem pe cea a costumelor. Toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate şi jocuri video şi-au dat întâlnire zilele acestea la cel mai mare eveniment de acest fel din estul Europei - Comic Con 2021. Festivalul continuă şi azi.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 29.08.2021, 14:01

Vezi și

Pasionaţii de jocuri şi benzi desenate au început să vină încă de la primele ore ale dimineţii. Şi la această oră coadă la intrare este destul de mare. Cei care vor să intre acum la eveniment au de aşteptat minute bune. Vestea bună pentru cei care vor să vină este că încă mai sunt bilete. Evenimentul se va încheia la ora 21:00. Iar pasionaţii de film, jocuri sau literatură au ce vedea astăzi, aici. Personalităţi din lumea jocurilor sau a filmelor vor ţine şi astăzi sesiuni de întrebări şi răspunsuri.

Cine vrea să participe trebuie să ştie că are nevoie de certificatul de vaccinare sau de un test PCR negativ făcut cu cel mult 72 de ore înainte. Există şi opţiunea de testare la locaţie. De asemenea, accesul este permis şi cu o dovadă că persoana respectivă a trecut prin boală în ultimele 180 de zile.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cel mai mare festival Comic Con din estul Europei are loc la Bucureşti: eveniment dedicat pasionaţilor de jocuri şi benzi desenate