Antena Meniu Search
x

Cinci copii, loviți de o mașină care a părăsit șoseaua şi s-a izbit de un imobil, la Budacu de Sus. Şoferul era băut

Accident grav în localitatea Budacu de Sus, județul Bistrița-Năsăud. O mașină a lovit, duminică după-amiază, cinci copii care se aflau în afara părții carosabile. În vehicul se afla şoferul alături de un copil de 11 ani. Bărbatul consumase alcool înainte să se urce la volan. 

de Redactia Observator

la 22.01.2023, 18:32

Cinci copii, loviți de o mașină care a părăsit șoseaua şi s-a izbit de un imobil, la Budacu de Sus
Cinci copii, loviți de o mașină care a părăsit șoseaua şi s-a izbit de un imobil, la Budacu de Sus - ISU Bistriţa-Năsăud

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, maşina a părăsit șoseaua și a intrat direct într-un imobil. Cinci copii, care se aflau în afara părții carosabile, au fost loviți de vehicul, după ce conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului. În autoturism se aflau atât şoferul, un bărbat de aproximativ 34 de ani, cât și un copil de 11 ani.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de prim ajutor SMURD. În total, șase persoane, cinci copii și șoferul mașinii, au fost transportate la spital. O a șaptea victimă, tot un copil, a fost evaluată medical la locul accidentului, iar aparținătorii au refuzat transportul la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia urmează să i se recolteze probe biologice în vederea determinării alcoolemiei. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducere cu alcoolemie și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Cinci copii, loviți de o mașină care a părăsit șoseaua şi s-a izbit de un imobil, la Budacu de Sus. Şoferul era băut