Antena Meniu Search
x

Cine e şoferul de 19 ani care s-a urcat beat la volan şi a ucis 3 tineri, în Sântimbru. După impact, maşina s-a oprit pe câmp, la 200 de metri distanţă

Tragedie cumplită în Alba. Un şofer de 19 ani s-a urcat beat la volan şi a ucis trei tineri şi a rănit grav alţi trei, pe DN 1, în apropiere de localitatea Sântimbru.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.08.2023, 10:43

- Facebook

Din primele informaţii, cei trei tineri de 17, 18 şi 25 de ani care şi-au pierdut viaţa pe DN1, spulberaţi de şoferul beat, se aflau la o petrecere. Ar mai fi vrut să bea o bere, aşa că au plecat pe jos alături de alţi trei până la o benzinărie din zonă, moment în care a avut loc tragedia. 

"Duminică, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, ar fi surprins și accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părții carosabile”, potrivit unui comunicat al poliţiei.

Tânărul de 19 ani, reţinut pentru 24 de ore

Şoferul de 19 ani, Palco Eduard Norbert, era începător şi avea carnet din luna decembrie 2022. După impactul devastator, maşina a mai mers încă 200 de metri pe câmp, unde a rămas blocată. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru 3 dintre victime, Bogdan, Patrick și Daniel. Alţi trei au ajuns la spital cu răni grave. 

În urma testării cu etilotestul a reieșit că șoferul avea o alcoolemie cu valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că nu se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Tânărul va fi reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând că mâine, 27 august, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cine e şoferul de 19 ani care s-a urcat beat la volan şi a ucis 3 tineri, în Sântimbru. După impact, maşina s-a oprit pe câmp, la 200 de metri distanţă