Antena Meniu Search
x

Consilier la Camera Deputaţilor, scandal în trafic cu un poliţist: 'Hai că îţi arăt eu ţie!'

Un şofer, care s-a recomandat a fi consilier în cadrul Camerei Deputaţilor, a ameninţat un poliţist rutier care l-a oprit în trafic pentru a-i da o amendă pentru staţionare neregulamentară.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.09.2019, 12:23

Consilier la Camera Deputaţilor, oprit în trafic de un poliţist
Consilier la Camera Deputaţilor, oprit în trafic de un poliţist - Facebook

Un şofer, care s-a recomandat a fi consilier în cadrul Camerei Deputaţilor, a ameninţat un poliţist rutier care l-a oprit în trafic pentru a-i da o amendă pentru staţionare neregulamentară.

Lucian Rădulescu, director al CSM Ploieşti şi consilier al deputatului Laura Moagher, a fost filmat cu un bodycam, în timpul unui control în trafic.

Imaginile filmate de camera montată pe uniforma unui poliţist au fost făcute publice de Marian Godină, pe Facebook, şi au fost urmărite de peste 200.000 de oameni în mai puţin de o oră.

Consilierul de la Camera Deputaţilor a fost oprit de un echipaj de Poliţie în comuna Păuleşti din Prahova pentru că ar fi staţionat neregulamentar.

Pe acelaşi subiect

Un poliţist i-a solicitat documentele şi apoi l-a anunţat că trebuie să îl amendeze pentru staţionare neregulamentară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Consilier la Camera Deputaţilor, scandal cu un poliţist în trafic

În acel moment, Lucian Rădulescu s-a enervat şi i-a arătat poliţistului o legitimaţie de consilier la Camera Deputaţilor.

'Hai să îţi arăt eu ceva. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Ia colea! Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Încerci cu mine d-astea? Jur! Fă ce vrei tu, dă-mi amendă. Hai că îţi arăt eu ţie. Aştept pe unul să-mi bage gazele în **** mea', a fost reacţia lui Rădulescu.

"Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem", a scris Marian Godină pe Facebook.

Lucian Rădulescu a fost dat afară din funcţia de consilier la Camera Deputaţilor, astăzi, de deputatul Laura Moagher.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Consilier la Camera Deputaţilor, scandal în trafic cu un poliţist: 'Hai că îţi arăt eu ţie!'