Antena Meniu Search
x

Video Criminalul din Arad era drogat când a ucis-o pe Antonia. Consumase aşa zisul "Cristal", pe care îl cumpărase chiar din alocaţia fetiţei

Ucigaşul Antoniei, fetiţa de 4 ani omorâtă la Arad pentru că voia să se joace, a făcut primele declaraţii. La reconsituirea crimei, individul de 23 de ani a dat vina pe droguri. În ziua ororilor, consumase nişte substanţe periculoase, pe care le cumpărase din alocaţia fetei. Între timp, anchetatorii au cerut percheziţia informatică a telefonului criminalului, dar şi a mamei. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 12.11.2021 , 13:46

"Regret ce-am făcut. Mi-aş da şi viaţa s-o aduc înapoi pe Antonia. Am iubit-o atât de mult". 

Regrete tardive. Ucigaşul a fost adus, sub paza mascaţilor, la apartamentul în care a comis oribila crimă. A povestit, în cel mai mic detaliu, cum a ucis-o pe Antonia.

Reporter: Cum te-ai simţit acum când ai revăzut camera unde s-a întâmplat totul?

Vezi și

Criminal: "Groaznic. Dureros" .

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce-a fost în capul tău atunci?

Criminal: "Am fost într-o depresie. Era o povară foarte grea pentru mine"..

Aici, o cameră de luat vederi l-a surprins când s-a urcat într-un taxi. Într-un troller, avea trupul neînsufleţit al fetiţei de 4 ani. L-a târât după el şi pe fratele fetiţei, un băieţel de 3 ani. S-a oprit la un cimitir. Acolo, pe un câmp, a incendiat trupul fetiţei.

Criminalul și-a cumpărat droguri din alocația fetiței

Analizele de laborator au arătat că ucigaşul era drogat în momentul crimei. Consumase aşa zisul "CRISTAL". Individul îşi cumpărase substanţa interzisă chiar din alocaţia fetiţei.

Criminal: "Eram influenţat de droguri. N-a fost cu intenţie. Regret ce-am făcut".

Reporter: Ce-i transmiţi concubinei tale acum?

Criminal: "C-o iubesc foarte mult".

Alice Chivu, psiholog: Orice consum de substanţe poate modifica percepţia. Este posibil, în anumite cazuri, să nu fie doar un episod, ci să fie o tulburare serios instalată în urma acestor consumuri de substanţe.

Bărbatul a ucis-o pe fetiţă în aceeaşi zi în care iubita îi năştea primul fiu. Îl lăsase acasă pe suspect să aibă grijă de cei doi copii ai ei, dintr-o altă relaţie. 

Oana Lăzărescu, avocata mamei fetiţei: Inculpatul a solicitat să vină la arestul IPJ, i-am comunicat acest aspect clientei mele şi mi-a spus că, la un moment dat va dori să stea de vorbă cu el să afle de ce şi cum i-a omorât fetiţa.

Fetița nu a fost abuzată sexual

Mama este într-un centru de protecţie împreună cu cei doi copii ai săi. Expertiza realizată la Institutul de Criminalistică a lămurit şi alte întrebări ale anchetatorilor.

Pavel Palcu, procuror criminalist: Firul de păr aparţine fetei, victimei, aşa încât este exclus ca mama să fie putut să participe. Nu fost relavant lichid seminal, aşa încât o infracţiune sexuală este exclusă.

Anchetatorii au cerut percheziţia informatică a telefonului criminalului, dar şi a mamei. Cei doi şi-au trimis mesaje care ar putea fi relevante în anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Criminalul din Arad era drogat când a ucis-o pe Antonia. Consumase aşa zisul "Cristal", pe care îl cumpărase chiar din alocaţia fetiţei