Antena Meniu Search
x

Video Filmul terifiant al crimei din Arad: fetiţa ar fi fost omorâtă de o rudă. Indiciul care ar putea rezolva cazul, găsit în pumnul copilei

Detalii macabre ies la iveală în cazul copilei ucise şi incendiate din Arad. Anchetatorii cred că micuţa a fost omorâtă de cineva din familie. Chipul fetiţei a fost reconstituit şi de pe trupul ei au fost ridicate probe importante, inclusiv ADN, care ar putea duce la descoperirea asasinului. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 23:43

Vezi și

Fetiţa ucisă, incendiată şi aruncată pe un câmp din Arad are, de astăzi, un chip. Copila era şatenă şi avea ochii căprui. Avea între cinci şi şase ani şi un metru 20 înălţime. O mână de om. Faptul că nimeni nu a dat-o dispărută la mai bine de 48 de ore care au trecut de la crimă a fost un indiciu în sine. Procurorul crede că a fost ucisă de cineva din familie, aşa că a mai adăugat un cap de acuzare la dosar, violenţă în familie, pe lângă omor şi profanare de cadavre.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Nu ni s-a părut nici firesc nici cuminte ca nimeni să nu reclame numele fetiţei, aşa că am considerat că poate fi extinsă urmărirea penală”.

Fetița ținea un fir de păr lung în pumnul strâns

Copila nu îşi mai poate spune numele şi nici nu-l poate arăta pe cel care i-a fost călău, însă de pe trupul ei au fost ridicate probe importante. Fetiţa nu avea urme de apărare pe mâini, dar în pumn ţinea strâns un fir de păr lung de 22 de centimetri.

Pe acelaşi subiect

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Este mai lung şi pare a fi al altei persoane. Împreună cu specialiştii încercăm să stabilim dacă este vorba de ADN-ul unei persoane din familie, ei pot să ne confirme dacă este gradul 1 rudenie, gradul 2, gradul 3”

Anchetatorii sunt convinşi că fetiţa nu a fost ucisă pe terenul viran unde a fost găsită. A fost omorâtă în altă parte, imediat după ce a luat masa. Detaliile sunt terifiante.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Cel mai probabil lovire repetată ori de perete, ori de o podea, ceva foarte rezistent”.

Criminalul a turnat un lichid inflamabil peste cadavrul fetiței

Apoi, criminalul a încercat să scape de cadavru. A dus trupul pe câmp, a turnat o substanţă inflamabilă peste el şi i-a dat foc. Criminaliştii au recuperat rămăşiţe carbonizate, haine arse şi un elastic de păr.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Trupul nu a fost tranşat, ci a fost ars”.

Anchetatorii care i-au reconstituit chipul au făcut publică imaginea, în speranţa că cineva o va recunoaşte. Azi, poliţiştii au bătut din poartă în poartă doar-doar cineva a cunoscut-o. Toate indiciile arată că a fost, până în acest punct, un copil îngrijit.

Polițiștii au trimis pozele cu fetița şi în Ungaria

Localnică: ”Au fost doi poliţişti au întrebat de fetiţă. Nu-i fetiţa de la noi din comunitatea noastră”.

Cum crima a fost descoperită într-o zonă de graniţă, imaginea copilei a fost trimisă şi în Ungaria. Şi zona unde a fost descoperit cadavrul este în continuare periată. Anchetatorii speră să găsească recipientul substanţei folosite pentru a da foc cadavrului. De asemenea, poliţiştii au mers din casă în casă ca să ridice imagini de pe toate camerele de supraveghere din zonă.

La Arad, au ajuns şi criminalişti din Bucureşti, care să-i ajute pe anchetatorii din Arad să analizeze probele ridicate de la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Filmul terifiant al crimei din Arad: fetiţa ar fi fost omorâtă de o rudă. Indiciul care ar putea rezolva cazul, găsit în pumnul copilei