Antena Meniu Search
x

Video ”Doamne, Maica Domnului, nu cred că e adevărat!”. Tatăl biologic al fetiței ucise la Arad a fost șocat să afle că mama Antoniei l-a compătimit pe criminal

Ancheta în cazul copilei ucise şi incendiate de iubitul mamei continuă. Criminalul a fost filmat de mai multe camere de supraveghere cu valiza în care a îndesat trupul fetiţei şi cu fratele micuţei după el. A scăpat de cadavru în plină zi. Mama fetiţei, dar şi fratele cel mic, sunt în stare de şoc şi rămân în grija asistenţilor sociali. Tatăl Antoniei a declarat pentru Observator că nu mai are încredere în mama şi ar vrea să-şi ia fiul în Olanda. Imaginile şi detaliile au puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 19:34

Vezi și

Grăbit, dar calm, criminalul n-a dat nicio clipă de bănuit că în trollerul pe care îl împinge este trupul neînsufleţit al unui copil. Era miercuri, ziua în amiaza mare. Disperat să scape de cadavru, nu a mai ţinut cont nici de trauma pe care i-o provoacă fratelui micuţei şi l-a cărat după el. Au trecut, împreună, pe lângă zeci de trecători. S-a urcat într-un taxi cu valiza în braţe.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Ajunşi la cimitir, i-a spus taximetristului lasă-mă aici, atunci când a urcat în taxi a spus du-te înainte şi eu o să îţi spun unde să mă laşi”

După ce a incendiat trupul copilei, a chemat un alt taxi. De data asta, a pus valiza în portbagaj. La finalul cursei, s-a dat jos, şi-a luat geamantanul, l-a luat pe fratele Antoniei de mână şi a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Totul a durat o jumătate de oră. 

Imagini cu momentul în care tatăl vitreg cară valiza cu trupul fetiței

Pe acelaşi subiect

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată un criminal calculat, stăpân pe sine, nicidecum un bărbat distrus de moartea unui copil, aşa cum a încercat tânărul de 23 de ani să pretindă. Şi pe care mama fetei l-a crezut.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”A adoptat o poziţie plângăcioasă, i-a spus că a murit copilul. Ea l-a compătimit că vai, săracul, plânge”

Reporter Observator:Cu o seară înainte să vină polițiștii i-a spus ce făcuse și ea a rămas în continuare alături de el în casă”.

Cristian Daniel Oancea, tatăl Antoniei: ”Nu cred! Doamna Maica Domnului! Crezi că e adevărat? Nu cred că e posibil asta de la ea! Ea când mi-a luat copiii de lângă mine mi-a luat tot”.

Mama fetiței ucise la Arad este în stare de șoc

Într-un acces de furie, bărbatul de 23 de ani a luat o viaţă şi a traumatizat pentru totdeauna alte trei. Mama fetei, care tocmai a născut, e în continuare în stare de şoc şi e în grija DGASPC.

Erika Stark, director DGASPC Arad: ”Nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat”

Fratele Antoniei, la doar trei ani, a fost martorul unei atrocităţi.

Erika Stark, director DGASPC Arad: ”Copilul este cât de cât liniştit. Colegii psihologi lucrează cu el. În momentul în care va simţi că poate să spună va spune”.

Iar tatăl fetiţei de patru ani este sfâşiat de durere. Simte că trăieşte un coşmar.

Tatăl biologic al Antoniei vrea să-și ia fiul de 3 ani în Olanda

Cristian Daniel Oancea, tatăl Antoniei: ”Nici acum nu îmi vine să cred că pot să vorbesc aşa. Parcă vorbesc despre altcineva, nu despre copilul meu”.

Cristi se simte vinovat şi are remuşcări pentru că nu a luat copiii la el. Ultima dată i-a văzut în decembrie anul trecut. Nu a ştiut că mama copiilor lui este din nou însărcinată.

Cristian Daniel Oancea, tatăl Antoniei: ”Putea să mă sune şi acum şi să spună ajută-mă, ia copiii cu tine, nasc, după ce nasc, poţi să mi-i aduci înapoi”.

Anul trecut, cei doi copii au suferit arsuri după ce pe ei ar fi căzut o oală cu mâncare fierbinte. Pe atunci, mama copiilor locuia în Paris cu un alt bărbat.

Fostul iubit: ”Eu eram la muncă. M-o sunat la ora 4 că s-au ars copiii. Și am zis mă femeie tu unde ai fost? Nu mai contează asta, vino repede, repede. Mi-o stat inima în loc”.

Tot în Franţa l-a cunoscut pe cel care i-a ucis fiica. Relaţia lor a început acolo, dar a continuat în România.

Cristian Daniel Oancea, tatăl Antoniei: ”Asta nu e de ieri, nu s-a întâmplat de pe o zi pe alta. Aici a fost ceva la mijloc în toate lunile astea când au fost împreună? Nu? Nu? Maică-sa era o leoaică cu ea. Eu asta nu înţeleg!”

Acum, bărbatul vrea să vină în România şi să obţină custodia fratelui micuţei. Mama copiilor lui nu i-a răspuns la telefon până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ”Doamne, Maica Domnului, nu cred că e adevărat!”. Tatăl biologic al fetiței ucise la Arad a fost șocat să afle că mama Antoniei l-a compătimit pe criminal