Antena Meniu Search
x

Video Mama fetiței ucise și incendiate la Arad nu va fi decăzută din drepturi. Protecția Copilului: "Este grijulie și îşi iubeşte copiii"

Continuă ancheta în cazul tragediei de la Arad, care a îngrozit întreaga ţară. Mama Antoniei, copila ucisă şi incendiată, a fost audiată ieri pentru prima dată. Anchetatorii au descoperit că femeia nu a ştiut nicio clipă ce pune la cale concubinul ei, aşa că nu va mai fi decăzută din drepturi. Mai mult, reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Arad spun că femeia este o mamă model.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 08:54

Vezi și

Tânăra de 28 de ani a fost dusă ieri la audieri, ca parte civilă în proces. Femeia a aflat de la procurori ce s-a întâmplat cu fetiţa ei. "Mama este mai ok, dar mai are mult de lucru pentru a depăşi situaţia respectivă", a declarat Erika Stark, director DGASPC Arad.

Mama Antoniei, fetiţa ucisă cu o săptămână în urmă, are toate şansele să nu fie decăzută din drepturile părinteşti. "Din observaţiile noastre, s-a purtat foarte bine cu copiiii, este grijulie faţă de copii. Considerăm că este o mamă care îşi iubeşte copiii", a mai spus Stark.

Criminalul din Arad a fost vizitat de sora lui în arest

Au apărut şi noi detalii despre relaţia pe care femeia o avea cu tatăl biologic al Antoniei, venit tocmai din Olanda pentru a obţine custodia fratelui micuţei. 

Pe acelaşi subiect

Oana Lăzărescu, avocata mamei victimei: Ştiu că tata nu s-a ocupat de cei doi copii. Ceea ce declară dânsul, din declaraţiile de la clienta mea, nu sunt veridice.

Avocata femeii susţine că tatăl nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru cei doi copii, iar femeia şi-a căutat dreptatea în instanţă ani în şir. Întrebată dacă tatăl a solicitat să ia custodia copiilor, Oana Lăzărescu a răspuns: "Nicidecum, a fost de acord cu solicitarea mamei de a se stabili domiciliu la aceasta şi, de asemenea, solicitarea mamei de plătire a pensiei de întreţinere pentru cei doi minori, obligaţie pe care nu a onorat-o pana in acest moment". 

Tot ieri, ucigaşul a primit prima vizită în arest. Sora acestuia a stat de vorbă cu el mai bine de două ore, iar la ieşire a refuzat să facă vreo declaraţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mama fetiței ucise și incendiate la Arad nu va fi decăzută din drepturi. Protecția Copilului: "Este grijulie și îşi iubeşte copiii"