Antena Meniu Search
x

Foto Cum a încercat un cuplu să fure 200 de sticle de suc şi mezeluri dintr-un magazin din Timiş. Explicaţia halucinantă dată în faţa poliţiştilor

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi în flagrant după ce în mijlocul nopţii au furat sute de produse dintr-un magazin şi au vrut să le transporte pe o bicicletă, în Timişoara. În faţa poliţiştilor, cei doi au mărturisit că au găsit alimentele lângă un coş de gunoi.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 16:22

O patrulă a poliţiei locale i-a identificat pe cei doi noaptea trecută în jurul orei 2 dimineaţa, în timp ce cuplul căra un bagaj voluminos pe o bicicletă. Speriaţi, au rupt-o la fugă, însă au fost găsiţi la scurt timp de poliţişti în demisolul unui bloc de locuinţe.

Cei doi s-au dat singuri de gol

În urma identificării, s-a constatat că cei doi au 30 de ani şi sunt din Timişoara. Au încercat să care cele 200 de produse voluminoase pe bicicletă, după ce au spart un magazin din oraş în miezul nopţii. Printre produse se aflau sticle şi doze de suc, dar şi mezeluri.

În faţa anchetatorilor, cei doi au povestit că au găsit bagajul abandonat lângă un coş de gunoi. După ce au identificat originea produselor, unele având marca magazinului unde s-a petrecut jaful, poliţiştii au descoperit că magazinul era deschis, cu încuietoarea forţată, iar marfa, răvăşită în interior.

Cuplul a recunoscut apoi fapta şi sunt în continuare cercetaţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cum a încercat un cuplu să fure 200 de sticle de suc şi mezeluri dintr-un magazin din Timiş. Explicaţia halucinantă dată în faţa poliţiştilor