Antena Meniu Search
x

Video Cursă nebună în Zalău pentru un şofer: Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă 25 de focuri de avertisment

O urmărire ca în filme a avut loc pe străzile din judeţul Sălaj, vineri noapte. Un şofer teribilist care circula haotic în municipiul Zalău, a atras rapid atenţia poliţiştilor. Când i s-a făcut semn să tragă pe dreapta, acesta a accelerat, încercând să calce un poliţist.

de Redactia Observator

la 14.08.2022, 08:25

Vezi și

A urmat o cursă pe zeci de kilometri, în care şoferul le-a pus viaţa în pericol atât poliţiştilor, cât şi celor doi tineri care se aflau cu el în maşină. 25 de focuri de avertisment au tras poliţiştii pentru a-l opri. Fără succes, însă. Au tras apoi în roţile maşinii.

Cursă nebună pentru un şofer

Şi cu roţile sparte, individul a luat-o pe un drum forestier şi a scăpat, pentru câteva momente, de oamenii legii. A reuşit să abandoneze maşina, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti. 

Bărbatul nu avea permis de conducere, consumase alcool şi conducea o maşină cu numere de înmatriculare false. A fost reţinut, şi va fi cercetat chiar inclusiv pentru tentativă de omor, după ce un pasager a încasat un glonţ în urmărirea şocantă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Cursă nebună în Zalău pentru un şofer: Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă 25 de focuri de avertisment