Antena Meniu Search
x

Dacia Logan de 50.000 de euro! A atins viteza de 270 km/h

Cea mai rapidă Dacie Logan din lume atinge suta de kilometri în doar trei secunde.

Vezi și

Cea mai rapidă Dacie Logan din lume atinge suta de kilometri în doar trei secunde. Proprietarul ei se pregăteşte în aceste zile de întreceri cu cele mai puternice mărci de automobile din lume şi este hotărât să le câştige. Echipa Observator a urcat la bordul super-maşinii.

440 de cai putere si o acceleraţie de la zero la 100 de km pe oră în doar 3 secunde. Sunt performanţele pe care orice iubitor de motoare şi le-ar dori pe maşina lui. Doar că aici, performanţa costă. 50 de mii de euro, doar maşina modificată. Alţi 20 de mii intră anual în piese.

El este Costi Stratnic, pilotul Daciei Logan care se poate lua la întrecere cu orice bolid din lume. A atins o viteză maximă ameţitoare într-o cursă oficială: "270 km pe oră, pe circuitul de la Adâncata."

Costi este campion în Circuitul de Viteză în Coastă al României, competiţie în care intră anual 70 de piloţi. Pentru noroc, poartă numele celor doi copii, Eric şi Eva, pe oglinzile laterale. Motiv pentru care şi colegii de echipă i-au preluat exemplul.

La vânzări, Dacia continuă să fie în topuri în Europa. Anul trecut, în Franţa au fost vândute aproape 120 de mii de modele, cu 6 la sută mai multe faţă de 2016. Producătorul de la Mioveni nu este însă lipsit de probleme. Astăzi a anunţat că recheamă în service 500 de maşini Duster la care au fost identificate probleme tehnice.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dacia Logan de 50.000 de euro! A atins viteza de 270 km/h