Antena Meniu Search
x

Galerie foto Patru vieţi, furate de teribilism. A murit şi Darius, adolescentul din Cobadin care a luat maşina mătuşii şi a gonit spre moarte cu alţi trei prieteni

Patru zile au trecut de la accidentul cumplit care a furat viaţa mai multor tineri din Constanţa. După ce două adolescente au murit pe loc, iar la două zile s-a stins un alt băiat de 16 ani, pasager în dreapta, azi dimineaţă medicii au anunţat şi decesul lui Darius, tânărul de 16 ani care se afla la volanul maşinii. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 09.08.2022, 11:16

După impact, Darius a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde a stat în comă până azi dimineaţă când lupta lui s-a sfârşit iar medicii au declarat decesul. 

Patru vieţi luate mult prea devreme

Din teribilism, adolescentul a gonit pe o şosea din localitatea Cobadin, în maşină alături de el fiind alţi trei prieteni. Fără să ştie, pentru toţi avea să fie o joacă care le-a curmat viaţa. 

Ana şi Daniela erau cele mai bune prietene. Ana urma să împlinească 17 ani peste două săptămâni. Daniela avea 13 ani. S-au întâlnit cu cei doi băieţi la miezul nopţii. Au plecat cu maşina din Viişoara, de unde erau toţi, până în Ciocârlia, o localitate aflată la câţiva kilometri. În impactul devastator nu au mai avut vreo şansă şi au murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

La două zile de la accident, Alexandru, tânărul de 16 ani care se afla în dreapta şoferului a murit şi el. Pe reţelele de socializare, apropiaţii şi familia îi plâng acum dispariţia. "Dumnezeu sa te ierte fratele meu!! îmi va fi dor de tine", a scris sora tânărului.

Din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, adolescentul a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens în autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani. Degeaba a încercat să tragă de volan celălalt şofer.

O pasiune care avea să îi aducă sfârşitul

Mărturie a inconştienţei băiatului de 16 ani stau postările sale de pe reţelele de socializare. Pe Facebook, Instagram şi Tik-Tok e plin de poze şi filmuleţe cu el, fie la volanul unei maşini, fie pe motocicletă sau scuter. Puştiul s-a lăudat cu clipuei în care face drifturi în mijlocul şoselei sau conduce cu 200 la oră. 

Într-un alt clip, tot de la volan, adolescentul spune că cea mai mare dorinţă a sa e să ia permisul, iar a doua e să nu fie prins de poliţie la volan până atunci. 

Puştiul nu părea îngrijorat nici de faptul că pune viaţa altor oameni în pericol de fiecare dată când se urcă la volan. 

Ultima postare a lui Darius

O sticlă cu vin și 2 pahare pline, la bordul maşinii în care se afla. Asta a postat băiatul de 16 ani care a provocat accidentul de la Cobadin. Fotografia este postată cu câteva ore înaintea producerii accidentului.  Darius, din Viişoara, în vârstă de doar 16 ani, a provocat un accident rutier în comuna Cobadin.

Împătimit al vitezei, cu doar câteva luni înainte, de Paște, tânărul a mai provocat un accident. Atunci, aflat pe o motocicletă a intrat în plin într-un triciclu, trimițând doi oameni nevinovați în spital. Iar faptul că urma la volan des era cunoscut și de vecinii adolescentului, care spun că acesta circula nestingherit cu mașina prin comună. Mai pleca din când în cand, la plimbare, și prin stațiunile de pe litoral. Nimeni însă nu a luat nicio măsură, care ar fi putut să oprească tragedia din dimineața zilei de vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Patru vieţi, furate de teribilism. A murit şi Darius, adolescentul din Cobadin care a luat maşina mătuşii şi a gonit spre moarte cu alţi trei prieteni