Antena Meniu Search
x

De la bal, la spital! O femeie de 44 de ani din Botoșani s-a prăbușit pe ringul de dans chiar în timpul unei nunți

Se afla în toiul petrecerii când s-a prăbușit brusc chiar pe ringul de dans în fața celorlalți invitați la nuntă. O femeie de 44 de ani din Botoșani a făcut infarct în timp ce participa la un eveniment în familie, în Săveni.
.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 11:09

De la bal, la spital! O femeie de 44 de ani din Botoșani s-a prăbușit pe ringul de dans chiar în timpul unei nunți - Shutterstock

Petrecerea s-a întrerupt brusc, iar oamenii au sunat disperați la serviciul 112. Nuntașa a fost transportată la spital fără puls.

De la bal, la spital

„Apelul a fost pentru o pacientă care s-a prăbuşit pe ringul de dans. A fost găsită în stop cardio-respirator şi resuscitată cu succes. Ulterior a fost transportată de echipajul de terapie intensivă al SMURD la Urgențe”, a precizat medicul Liviu Stan, coordonator al dispeceratului 112, potrivit Monitorul de Botoșani.

Femeia a fost supusă mai multor investigaţii de specialitate și s-a constatat că a făcut un infarct de mari dimensiuni. „Pacienta a fost adusă în serviciul UPU în stare gravă de colegii de la SMURD, după ce a fost resuscitată cu succes. A fost supusă mai multor investigaţii, fiind diagnosticată cu infarct miocardic anterior extins. A fost stabilizată şi dirijată către Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, managerul SJU Mavromati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » De la bal, la spital! O femeie de 44 de ani din Botoșani s-a prăbușit pe ringul de dans chiar în timpul unei nunți