Antena Meniu Search
x

Video Dentist fals, reținut de polițiștii din București, alături de complice. Sirianul de 26 de ani nu avea drept de practică în România

Un sirian în vârstă de 26 de ani, care lucra într-un cabinet stomatologic din Capitală, a fost reținut pentru că nu avea drept de practică în România. Alături de el a fost reținut de polițiștii din București și complicele său, tot de origine siriană, care avea însă drept de practică în țara noastră.

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 11:41

Vezi și

Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și fals în înscrisuri, sub semnătură privată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Sirianul a practicat profesia de medic stomatolog în noiembrie 2022

"În fapt, unul dintre aceștia a exercitat, în luna noiembrie 2022, profesia de medic stomatolog, fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, față de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetățean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România.

Cu sprijinul I.G.I. s-a reușit depistarea celor doi bărbați, ambii în vârstă de 26 de ani, care au fost conduși la sediul Serviciului de Investigații Criminale, iar după efectuarea activităților procedural-penale, s-a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore", se arată în comunicatul transmis de Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Dentist fals, reținut de polițiștii din București, alături de complice. Sirianul de 26 de ani nu avea drept de practică în România