Antena Meniu Search
x

Doi bătrâni din Botoșani au rămas fără agoniseala de-o viață, după ce un incendiu puternic le-a făcut scrum locuința

Doi bătrâni au rămas fără agoniseala de o viață, după ce casa lor a fost mistuită de un incendiu violent. Vecinii au fost cei care au obserbat flărăcile și au sunat imediat la urgențe, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 09:12

Doi bătrâni din Botoșani au rămas fără agoniseala de o viață, după ce un incendiu puternic le-a făcut scrum locuința
Doi bătrâni din Botoșani au rămas fără agoniseala de o viață, după ce un incendiu puternic le-a făcut scrum locuința - Profimedia (poză ilustrativă)

"Vecinii au fost cei care au observat flăcările şi au sunat după ajutor, la pompieri. Tot ei i-au ajutat să iasă din casă. (...) Cei doi bătrâni nu au avut nevoie de îngrijiri medicale", au transmis reprezentanţii ISU.

Focul le-a mistuit agoniseala de o viață

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mileanca, dar şi un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În momentul sosirii la faţa locului, pompierii au constatat că ardeau acoperişul casei şi bunurile din două încăperi, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă, dar şi la alte construcţii din gospodărie. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor s-a intervenit mai bine de o oră.

Incendiul s-a produs din cauza funinginei depuse pe pereţii din interiorul coşului de fum, care s-a aprins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Doi bătrâni din Botoșani au rămas fără agoniseala de-o viață, după ce un incendiu puternic le-a făcut scrum locuința