Antena Meniu Search
x

Video Doi polițiști locali din Vaslui, acuzați că au bătut doi bunici într-un parc, de față cu nepoata lor de 10 ani. De la ce ar fi pornit scandalul

Acuzaţii grave la adresa a doi polițiști locali din Vaslui. Agenţii sunt anchetaţi pentru că ar fi agresat doi bunici de faţă cu nepoata acestora, o fetiţă în vârstă de 10 ani. Conflictul a avut loc într-un parc din zona gării. Povestea a ieşit la iveală după ce fiul celor două victime a scris o postare pe Faceebok.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.07.2023, 21:03

Vezi și

Totul a început după ce polițiștii, aflați în patrulare în parcul din zona gării din Vaslui, după ora 22:00, i-au văzut pe bătrânul de 73 de ani, împreună cu soția și nepoata acestuia, iar bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice. 

Bătrânii susțin că au fost loviți de cei doi polițiști locali

Polițiștii au vrut să-l legitimeze pentru a-i da o amendă sau un avertisment, dar bărbatul ar fi refuzat această legitimare, fapt care a dus la acest scandal. Cel care a postat pe rețelele de socializare, fiul celor doi bătrâni, susține că cei doi ar fi fost agresați de polițiștii locali.

La rândul lor, Poliția Locală susțin că este imposibil să se fi întâmplat așa ceva, pentru că polițiștii au 20 de ani de experiență și nu ar fi avut alte incidente de-a lungul timpului. Pe imaginile filmate de un martor s-a surprins faptul că a existat o discuție în contradictoriu.

Polițiștii locali susțin că au fost jigniți de acele persoane. Bătrânii, la rândul lor, susțin că au fost loviți de polițiști, pentru faptul că ar fi consumat acele băuturi alcoolice în parc. Cei de la Primăria din Vaslui susțin că vor face verificări în acest caz și că dacă cineva din partea poliție locale a greșit, atunci va plăti chiar cu locul de muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Doi polițiști locali din Vaslui, acuzați că au bătut doi bunici într-un parc, de față cu nepoata lor de 10 ani. De la ce ar fi pornit scandalul