Antena Meniu Search
x

Doi tineri părinţi din Bârlad aşteptaţi la botezul copilului lor, găsiţi inconştienţi în casă

Doi tineri părinţi din Vaslui aşteptaţi la botezul copilului lor, găsiţi inconştienţi în casă. Naşii îi aşteptau la restaurnat şi până la urmă au plecat după ei.

de Redactia Observator

la 02.03.2019, 14:17

Tineri inconştienţi la Bârlad
Doi tineri părinţi din Bârlad aşteptaţi la botezul copilului lor, găsiţi inconştienţi în casă - Observator.tv

Doi tineri părinţi din Vaslui aşteptaţi la botezul copilului lor, găsiţi inconştienţi în casă. Naşii îi aşteptau la restaurnat şi până la urmă au plecat după ei.

Anca şi Lucian, doi tineri de 34 şi 27 de ani din Bârlad, au fost la un pas de moarte, chiar în ziua petrecerii botezului copilului lor. Ei şi-au botezat joi bebeluşul, iar vineri, pe 1 martie, era programată petrecerea, la un restaurant din Bârlad.

După botezul de joi, tineri părinţi au mers la casa pe care o au în satul Crâng, iar bebeluşul a rămas la o bunică. Vineri, naşii şi alte rude i-au aşteptat la restaurnat pe părinţii sărbătoritului, i-au sunat pe telefoanele mobile, şi cum nu veneau şi nici nu răspundeau la apeluri, naşii au plecat la Cârng.

Intraţi în casă, au văzut cuplul pe jos, ambii fiind inconştienţi. "Am găsit un cuplu incoerent, inconştient, ambii fiind suspecţi de intoxicare cu monoxid de carbon, dar nu e sigur. Oricum, sunt intoxicaţi cu o substanţă necunoscută. Au fost  stabilizaţi şi  transportaţi la spital, la Bârlad, pentru investigaţii.", a precizat dr. Dan Ungureanu, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui.

 Medicii au descoperit că cei doi leşinaseră, bănuiesc că s-au intoxicat cu fumul de la sobă, dar încă nu sigură cauza stării lor. Cert e că au fost salvaţi în ultima clipă de la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi tineri părinţi din Bârlad aşteptaţi la botezul copilului lor, găsiţi inconştienţi în casă