Antena Meniu Search
x

"Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostul". Lăsat singur cu 5 copii după ce soția l-a părăsit, un ieșean s-a spânzurat lângă casă. Fiul lui l-a găsit

Doborât de durere, a lăsat cinci copii fără un tată. Un bărbat din Iași, în vârstă de 43 de ani, și-a pus capăt zilelor în miez de noapte după ce soția lui a decis să-l părăsească. Localnicii o blamează pe femeie și spun că aceasta a fost cea care l-a adus pe bărbat în starea în care să recurgă la gestul extrem. 

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 10:01

Lăsat singur cu 5 copii după ce soția l-a părăsit, un ieșean s-a spânzurat lângă casă. Fiul lui l-a găsit
Lăsat singur cu 5 copii după ce soția l-a părăsit, un ieșean s-a spânzurat lângă casă. Fiul lui l-a găsit - Profimedia (poză ilustrativă)

Bărbatul de 43 de ani din Iași s-a spânzurat în miez de noapte, după ce soția lui l-a părăsit și l-a lăsat cu cei cinci copii ai săi. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 iunie, în comuna ieșeană Probota. Gheorghe și-a luat viața lângă casă și chiar unul dintre copiii săi a fost cel care l-a găsit mort, potrivit BZI.ro.

Adolescentul de 16 ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tatăl său

Cinci copii au rămas fără tată

Articolul continuă după reclamă

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 01.48, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său, decedat, în curtea locuinței de pe raza comunei Probota. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind găsit un bărbat în vârstă de 43 ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Localnicii spun că soția bărbatului ar fi cea care l-a adus în punctul în care să-și ia viața. Bărbatul ar fi suferit foarte tare și nu a mai putut suporta gândul că soția lui vrea să-l părăsească. 

„Din cauza ei s-a spânzurat cică. Lumea vorbește că ea a plecat la altul în străinătate. El a rămas să aibă grijă de copii. Era un băiat foarte bun, muncitor, mare păcat. De ea nu știu ce să zic. Auzeam că pleca des de acasă, mai mergea în străinătate, se întorcea și tot așa. Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostul”, a declarat un vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » "Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostul". Lăsat singur cu 5 copii după ce soția l-a părăsit, un ieșean s-a spânzurat lângă casă. Fiul lui l-a găsit