Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şapte elevi au fost răniţi într-un accident cu microbuzul şcolar în Ghioroc, Arad

Şapte elevi au fost răniţi şi transportaţi la spital, iar alţi nouă au scăpat doar cu o sperietură, într-un accident cu un microbuz şcolar în Ghioroc, Arad.

de Alin Tarnovschi

la 22.11.2019 , 10:58

Şapte elevi au fost răniţi şi transportaţi la spital, iar alţi nouă au scăpat doar cu o sperietură, într-un accident cu un microbuz şcolar în Ghioroc, Arad.

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, după ce un şofer a încercat să iasă cu spatele dintr-o parcare şi nu a acordat prioritate microbuzului şcolar.

În microbuz se aflau 16 elevi şi şoferul.

Articolul continuă după reclamă

"Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că azi, în jurul orei 8,45, un bărbat de 40 de ani, din Arad, a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, intrând în coliziune cu un microbuz transport școlar care se deplasa pe DJ 708/B, sens de mers Șiria-Păuliș, condus de un bărbat de 54 de ani din Ghioroc. În microbuz se aflau 16 copii cu vârste între 7-9 ani", a transmis Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD, trei echipaje ale Ambulanţei şi Grupa Operativă.

Accident cu un microbuz de elevi în Ghioroc, Arad

"În momentul sosirii la locul intervenției s-a executat triajul medical și consilierea psihologica pentru 16 copii. În urma evaluării medicale 7 minori, 4 băieți și 3 fete cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani au fost transportați la UPU Arad cu traumatisme minore", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Şapte elevi au fost răniţi într-un accident cu microbuzul şcolar în Ghioroc, Arad