Antena Meniu Search
x

Video Elevul din Dorohoi care a făcut infarct și a murit, sub privirile colegilor, avea probleme de sănătate despre care se știa

Scene şocante la internatul unei şcoli profesionale din judeţul Botoşani. Un elev a murit, după ce i s-a făcut rău. Tânărul de 20 de ani s-a prăbuşit sub privirile colegilor, iar medicii nu l-au mai putut salva. Acesta avusese COVID şi abia ieşise din perioada de izolare. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.01.2022, 17:32

Vezi și

Deocamdată se efectuează necropsia pentru a se vedea cu exactitate care a fost cauza decesului, însă cei de la liceu spun că băiatul avea probleme cu inima - o malformație cardiacă - și nu ar mai fi fost la control la medici de câțiva ani. Elevul a intrat marți după-amiază în stop cardio-respirator în timp ce se afla în internatul de la liceul respectiv. De față cu colegii a început să spună că se simte rău, iar până aceștia au anunțat personalul din cămin deja intrase în stop cardiac. S-a sunat la 112, au venit echipajele de urgență, însă nu a mai putut fi salvat.

Elevul din Dorohoi făcuse COVID și tocmai ieșise din izolare

Se pare că băiatul a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2 pe data de 17 ianuarie, pentru că se simțea rău. A stat în izolare acasă până pe 24 ianuarie și a doua zi, marți, a revenit la școală, atunci când a avut loc decesul. Acesta era un tânăr cuminte și nu ar fi acuzat probleme de sănătate în ultima perioadă. Cei de la Poliție au deschis o anchetă, a transmis reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Elevul din Dorohoi care a făcut infarct și a murit, sub privirile colegilor, avea probleme de sănătate despre care se știa