Antena Meniu Search
x

Familie de români miloşi din Spania, jefuită de un vasluian pe care încercau să îl ajute. Oamenii, şocaţi de gestul compatriotului lor

O familie de români, stabilită în Spania, a primit o lecție dură. Aceștia au primit în casa lor, chiar în noaptea de Revelion, un bărbat din Vaslui.

Cătălin Lihor,  de 37 de ani, s-a angajat ca zilier în domeniul construcțiilor în Spania. Acesta a fost invitat de o familie de români, originari din județul Hunedoara, să petreacă Anul Nou, după ce le-a spus acestora că doarme prin barăci sau prin stații de metrou întrucât nu are casă.

Oamenii de bună credință l-au găzduit, iar cel ajutat a decis să îi „răsplătească” jefuindu-i. Abia când au mers la Poliția din Madrid, victimele au aflat că „sărmanul” pe care l-au ajutat era urmărit internațional pentru furt calificat și că pe numele său era emis un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Familie de români miloşi din Spania, jefuită de un vasluian pe care încercau să îl ajute. Oamenii, şocaţi de gestul compatriotului lor