Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie de afaceri din Gorj, moartă după ce a făcut infarct la volan. Adina apucase să oprescă maşina înainte de a leşina

O femeie de afaceri din Gorj s-a stins din viaţă în timp ce se afla la volan. Adina a simţit dureri acute în piept şi apucase să oprească maşina înainte de a leşina. În ciuda eforturilor, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Inima ei se oprise pentru totdeauna la 42 de ani.

de Diana Speretoiu

la 01.09.2024 , 11:25

Femeie de afaceri din Gorj, moartă după ce a făcut infarct la volan. Adina apucase să oprescă maşina înainte de a leşina - Facebook

Incidentul a avut loc în Bumbești-Jiu, județul Gorj, unde femeia era proprietara unui restaurant. Timp de 75 de minute s-au chinuit medicii să o readucă la viaţă, însă fără succes. O fetiţă va creşte de acum înainte fără mama ei.

Ce spun poliţiştii

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie prezintă o stare de rău. Din primele verificări, a reieșit faptul că, femeia, în vârstă de 42 de ani, din Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parângului, din localitate, ar fi acuzat dureri în piept și a staționat, întrucât i s-ar fi făcut rău, ulterior prezentând o stare de inconștiență. La fața locului s-a prezentat și un echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, fără ca persoana în cauză să prezinte semne vitale, ulterior fiind declarat decesul femeii.

Articolul continuă după reclamă

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » Femeie de afaceri din Gorj, moartă după ce a făcut infarct la volan. Adina apucase să oprescă maşina înainte de a leşina