Antena Meniu Search
x

Femeie din Argeș, reținută după ce și-ar fi ucis fratele. L-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 52 de ani, după o ceartă

O femeie de 53 de ani Argeş, a fost reţinută pentru 24 de ore după ce aceasta și-ar fi ucisf fratele cu un cuțit, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 22:48

Femeie din Argeș, reținută după ce și-ar fi ucis fratele. L-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 52 de ani, după o ceartă
Femeie din Argeș, reținută după ce și-ar fi ucis fratele. L-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 52 de ani, după o ceartă - Shutterstock

”În ziua de 25 iulie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de omor. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 15 iulie a.c., pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, o femeie de 53 de ani, i-ar fi aplicat fratelui său, de 52 de ani, o lovitură de cuţit, provocându-i leziuni ce au condus la deces”, a transmis, marţi seară, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că, după administrarea probatoriului, femeia în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie dispuse măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie din Argeș, reținută după ce și-ar fi ucis fratele. L-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 52 de ani, după o ceartă