Antena Meniu Search
x

Femeie găsită moartă în casă, cu urme de violență, în Maramureş. Principalul suspect este partenerul ei, care acum 3 ani a înjunghiat-o

Crimă halucinantă în Maramureş. O femeie de 45 de ani a fost găsită fără suflare, sâmbătă dimineața, în casa partenerului ei din localitatea Chelința. Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană a decedat în locuința bărbatului de 47 de ani.

de Redactia Observator

la 04.03.2023, 14:32

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că victima, de 45 de ani, din Chelința, prezenta urme de violență la nivelul capului și abdomenului. La fața locului a intervenit și un echipaj al Ambulanței Maramureș, care a constatat decesul femeii.

Din primele informaţii, femeia a fost înjunghiată în trecut de bărbat, mai exact în urmă cu 3 ani. Atunci, s-a deschis un dosar penal pentru tentativă la omor, iar partenerul acesteia a fost arestat preventiv. Tot de atunci se judecă cazul. 

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, fac în acest caz cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie găsită moartă în casă, cu urme de violență, în Maramureş. Principalul suspect este partenerul ei, care acum 3 ani a înjunghiat-o