Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul atacului înfiorător din Constanța. Femeie înjunghiată de concubin, fără milă, la patiseria unde ea lucra: "Un țipăt, efectiv, de durere"

Atac sângeros la o patiserie din Constanţa. O femeie de 51 de ani a fost înjunghiată cu brutalitate de partenerul ei. Bărbatul şi-a ieşit din fire în urma unei discuţii în contradictoriu, a scos un cuţit şi a lovit fără milă. După atac, s-a ascuns în garsoniera în care locuia. Poliţiştii l-au găsit cu ajutorul unui martor care l-a urmărit până acasă. Imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Cristina Niță

la 07.09.2024 , 19:26

Femeia de 51 de ani este angajata unei patiserii din cartierul Cireşica, aproape de satul de vacanţă. Era la serviciu când concubinul de 47 de ani a venit după ea. Au discutat câteva momente în faţa magazinului, apoi scena a devenit una de groază. Bărbatul a început să o lovească, apoi a scos un cuţit, a înjunghiat-o şi a lăsat-o într-o baltă de sânge.

"Era un ţipăt, efectiv, de durere", a povestit un martor. "A fugit pe aici un băiat dezbrăcat, aşa, cu un cuţit în mână", a spus un alt martor.

Femeie înjunghiată în Constanța. În stare de şoc, colegele ei au sunat disperate la 112

Vezi și

Femeia a fost adusă în stare gravă la Spitalul judeţean din Constanţa. Concubinul ei a lovit-o fără milă de mai multe ori în jurul gâtului, dar şi în zona spatelui. Medicii o ţin sub supraveghere, însă sunt rezervaţi cu privire la starea ei.

Pe acelaşi subiect

Atacatorul a fugit şi s-a ascuns în garsoniera în care locuia. Un martor l-a urmărit şi le-a dat toate informaţiile poliţiştilor. După câteva zeci de minute de la atac, individul a fost prins, iar în casă, pitit printre haine, anchetatorii au găsit cuţitul.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă şi al martorilor, poliţiştii vor stabili ce s-a întâmplat exact. 

Incidentul de la Constanţa aminteşte de tragedia din martie 2012, când o femeie de 48 de ani din Bucureşti a fost omorâtă de soţul ei în coaforul în care lucra. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Filmul atacului înfiorător din Constanța. Femeie înjunghiată de concubin, fără milă, la patiseria unde ea lucra: "Un țipăt, efectiv, de durere"