Antena Meniu Search
x

Virgiliu Căpuşan a murit la 65 de ani. Fostul baschetbalist şi antrenor s-a stins după "o lungă suferinţă"

Virgiliu Căpuşan, fost jucător şi antrenor de baschet, a murit la doar 65 de ani, ''după o lungă suferinţă'', a anunţat, joi, Federaţia Română de Baschet pe pagina sa de Facebook. 

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 09:43

Virgiliu Căpuşan a murit la 65 de ani. Fostul baschetbalist şi antrenor s-a stins după "o lungă suferinţă"
Virgiliu Căpuşan a murit la 65 de ani. Fostul baschetbalist şi antrenor s-a stins după "o lungă suferinţă" - Facebook

Virgil Căpuşan a fost component de bază al echipelor naționale ale României (atât la juniori, cât și la seniori). Are în palmares 11 titluri de campion național la seniori cu Steaua București, echipă căreia i-a fost fidel pe durata întregii cariere.

Ca antrenor a activat la CS Otopeni, Concordia Chiajna și, în ultimii ani, la prim-divizionara feminină Agronomia București. "Federația Română de Baschet este alături de colegul Andrei Căpușan, fiul regretatului om de baschet, dar și de întreaga familie îndoliată. Sincere condoleanțe! Odihnească-se în pace!", au mai scris reprezentanţii federaţiei în postarea de pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Virgiliu Căpuşan a murit la 65 de ani. Fostul baschetbalist şi antrenor s-a stins după "o lungă suferinţă"