Antena Meniu Search
x

Video Gara de Nord, plină cu refugiaţi din Ucraina. 400 de ucraineni au ajuns cu trenul la Bucureşti, seara trecută

Patru sute de refugiaţi ucraineni au ajuns, seara trecută, în Bucureşti, cu trenul. Vin tocmai de la Chişinău, unde au căutat pentru prima dată adăpost. Pentru mulţi dintre ei Capitala noastră va fi doar un popas. Îşi vor continua drumul către statele din vestul Europei. Însă la fiecare oprire, primesc ajutor de la voluntari.

de Redactia Observator

la 05.03.2022, 09:10

Vezi și

Sute de refugiaţi, femei, copii, tineri şi bătrâni au sosit aseară în Bucureşti. Cei mai mulţi dintre ei vor petrece la noi în ţară doar câteva zile, iar mai apoi călătoria lor va continua către alte state europene. Din cauza numărului extrem de mare de pasageri români şi străini care se aflau în vagoane, autorităţile au decis ca oamenii să coboare pe rând din tren pentru a nu se crea aglomeraţie. Chiar şi aşa, tot s-a creat haos.

"Am fost acolo 8 zile. Și am spus că totul se va rezolva, e imposibil, ce se întâmplă. Dar parcă nimic nu va fi bine. După cum vedeți, tot mai mulți oameni au început să evadeze din orașe", spune unul dintre ucrainenii fugiţi din calea războiului. Şi de această dată, voluntarii au fost sprijinul principal al refugiaţilor. Chiar de la coborârea din vagoane aceştia au fost aşteptati cu fructe şi apă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Gara de Nord, plină cu refugiaţi din Ucraina. 400 de ucraineni au ajuns cu trenul la Bucureşti, seara trecută