Antena Meniu Search
x

Gestul disperat al unei fetiţe din Prahova: a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa să anunţe că părinţii ei se ceartă. Tatăl a fost reţinut

O fetiţă a sunat la 112 la ora 5.00 dimineaţa ca să anunţe că părinţii ei au un conflict, bărbatul agresiv fiind reţinut de poliţişti, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, relatează Agerpres.

de Marina Dinu

la 06.10.2022, 18:12

Fetiţa din Prahova a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa ca să anunţe că părinţii ei au un conflict
Fetiţa din Prahova a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa ca să anunţe că părinţii ei au un conflict - Inquam Photos

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au fost alertaţi în jurul orei 5.00 de către o fetiţă, despre faptul că părinţii ei au un conflict. Surse judiciare au precizat că cea mică are o vârstă de circa 7-8 ani.

"În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, din primele verificări efectuate reieşind faptul că între femeia de 37 de ani şi bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi izbucnit un conflict în baza unor neînţelegeri mai vechi, femeia fiind lovită de concubin cu un obiect contondent. Ulterior, femeia a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis IJP.

Autorităţile au întocmit formularul de evaluare a riscului şi au emis un ordin provizoriu de protecţie.

În urma audierilor şi pe baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Gestul disperat al unei fetiţe din Prahova: a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa să anunţe că părinţii ei se ceartă. Tatăl a fost reţinut