Antena Meniu Search
x

Gonea ca vântul pe centura Ploieștiului: Șofer prins de radar cu 154 km/h pe un drum cu limită de 100 km/h. Cum a fost sancţionat

O mașină a fost înregistrată de aparatul radar în timp ce circula cu peste 150 de km/h pe centura Ploieștiului. Asta deși vremea este schimbătoare și pe numeroase șosele din România se circulă în condiții de iarnă.

de Redactia Observator

la 04.02.2023, 14:30

Șofer prins de radar cu 154 km/h pe un drum cu limită de 100 km/h
Șofer prins de radar cu 154 km/h pe un drum cu limită de 100 km/h

Mașina a fost oprită de polițiști, sâmbătă, pe Centura de Vest a municipiului Ploiești. La volan se afla un șofer care se îndrepta către zona montană. El a rămas fără permisul de conducere și a fost amendat.

"Pe un sector de drum unde limita este de 100 de km/h, prahoveanul în vârstă de 35 de ani a apăsat mai tare pedala de accelerație, fiind înregistrat conducând cu viteza de 154 de km/h. Pe lângă faptul că azi nu mai poate ajunge de unul singur la destinație, pentru 90 de zile va fi pieton sau pasager, alegându-se, totodată, și cu o sancțiune contravențională conform OUG nr.195/2002 în valoare de 1.305 lei'', au anunțat polițiștii.

Polițiștii avertizează că, în weekend, controalele în trafic sunt intensificate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Gonea ca vântul pe centura Ploieștiului: Șofer prins de radar cu 154 km/h pe un drum cu limită de 100 km/h. Cum a fost sancţionat