Antena Meniu Search
x

Gravidă din Fălticeni, preluată de pompieri cu şenilata, după ce au parcus 5 km prin nămeţi. Femeia a sunat la 112 şi a anunţat că a intrat în travaliu

O femeie gravidă, căreia i s-a rupt apa, a fost preluată de pompierii din Fălticeni cu o autoșenilată, din cauza fenomenelor meteo extreme din ultimele zile, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 10:32

Femeia a sunat la 112 şi a anunţat că a intrat în travaliu
Gravidă din Fălticeni, preluată de pompieri cu şenilată, după ce au parcus 5 km prin nămeţi - ISU Suceava

Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului cu modulul SMURD, format dintr-o ambulanţa SMURD şi un echipaj cu vehicul 8x8, dar şi cu sprijinul unei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Echipajul a parcurs 5 kilometri până la casa femeii

Echipajul autoşenilatei a parcurs aproximativ 5 kilometri prin zăpadă, până la domiciliul femeii. Aceasta a fost preluată şi transportată cu grijă până în zona în care se aflau ambulanţele.

Ulterior, a fost preluată de cadrele medicale şi paramedicale, i s-a acordat primul ajutor medical, după care a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Gravidă din Fălticeni, preluată de pompieri cu şenilata, după ce au parcus 5 km prin nămeţi. Femeia a sunat la 112 şi a anunţat că a intrat în travaliu