Antena Meniu Search
x

Video Gravidă readusă la viață de medici pe marginea drumului, după un accident înfiorător. Două mașini s-au ciocnit frontal între Bran şi Râşnov

Trei persoane au fost rănite, seara trecută, într-un accident grav care a avut loc in judeţul Braşov. Două maşini s-au ciocnit frontal, în apropierea staţiunii Râşnov. Printre victimele aflate în stare gravă se numără şi o femeie însărcinată. Atenţie! Urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 12.11.2023, 08:21

Vezi și

Sunt imaginile filmate la câteva minute după nenorocire. Accidentul a avut loc puţin după ora 16, la ieşire din Râşnov. Din cauza asfaltului umed, unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre vehicule a ajuns în şanţ pe partea dreaptă a drumului naţional 73, între Bran şi Râşnov, în judeţul Braşov. 

Tânără gravidă, resuscitată la locul accidentului

Trei oameni au fost răniţi în accident. Printre ei o femeie gravidă, pe care medicii au găsit-o în stop cardio-respirator, dar şi un adolescent de 13 ani.

După ce a fost resuscitată, femeia şi băiatul au ajuns în stare gravă la spital.  

Daniel Zontea, pdc IPJ Brașov: La faţa locului s-au deplasat echipajele poliţiei rutiere şi echipajele ale serviciului criminalistic, care au efectuat cercetări, pentru a se lămuri împrejurările şi condiţiile în care s-a produs accidentul rutier. 

Până când cele două autoturisme au fost ridicate, traficul a fost complet blocat, mai bine de o oră. Ca alternativă, şoferii au fost îndrumaţi să circule pe o rută alternativă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Gravidă readusă la viață de medici pe marginea drumului, după un accident înfiorător. Două mașini s-au ciocnit frontal între Bran şi Râşnov