Antena Meniu Search
x

Hoţ prins de poliţiştii din Balş când împingea o maşină furată, după ce a rămas fără benzină

Un bărbat de 49 de ani, din Mehedinţi, a furat o maşină, însă pe drum a rămas fără benzină şi a fost prins de poliţişti în timp ce o împingea, în Balş.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 03.12.2019, 14:24

Hoţul, surprins de poliţişti când împingea maşina furată, în Balş
Hoţ prins când împingea o maşină furată, în Balş - Profimedia Images / Ilustraţie

Un bărbat de 49 de ani, din Mehedinţi, a furat o maşină, însă pe drum a rămas fără benzină şi a fost prins de poliţişti în timp ce o împingea, în Balş.

Povestea hoţului prins în timp ce împingea maşina furată a început luni, 2 decembrie 2019, atunci când bărbatul a mers la un hotel din Drobeta-Turnu Severin, s-a recomandat a fi bodyguardul unei vedete şi a cerut să vadă o cameră.

După ce a fost mulţumit de o cameră, reprezentanţii hotelului i-au dat o cartelă, iar după câteva ore s-a prezentat la recepţie, a anunţat că a pierdut cartela şi că va pleca.

Angajaţii hotelului l-au lăsat să plece, însă acesta s-a întors în scurt timp şi, profitând de faptul că nu era nimeni la recepţie, a reintrat în hotel şi a intrat într-o cameră.

Pe acelaşi subiect

Din camera de hotel, bărbatul a furat 350 de lei şi cheile de la o maşină, un autoturism marca Nissan.

Hoţ prins când împingea maşina, după ce a rămas fără benzină

Hoţul a rămas peste noapte în camera de hotel, iar dimineaţă, când s-a trezit, a servit micul dejun şi apoi a plecat cu maşina.

Din nefericire pentru el, a rămas fără benzină în momentul în care a ajuns în oraşul Balş din judeţul Olt.

În speranţa că va găsi o benzinărie în apropiere, bărbatul s-a dat jos şi a început să împingă maşina.

Atunci, un echipaj de Poliţie a trecut prin zonă, iar agenţii au făcut mai multe verificări.

"În dimineaţa zilei de 03 decembrie, în jurul orelor 07:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au identificat, pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Balş, un bărbat, de 49 de ani, din judeţul Mehedinţi în timp ce împingea un autoturism, pe sensul de deplasare Craiova către Slatina. În urma verificărilor specifice efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost sustras în ziua de 02 decembrie, de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi", se arată într-o informare a IPJ Olt.

Hoţul prins în timp ce împingea maşina furată a fost condus la Poliţie pentru audieri şi, cel mai probabil, va fi reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Hoţ prins de poliţiştii din Balş când împingea o maşină furată, după ce a rămas fără benzină