Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Ieri a turbat, după ce m-a caftit s-a dus la lucru". Detalii tulburătoare în cazul morţii Ioanei, tânăra de 18 ani care ar fi avut o relaţie cu un ofiţer din Poliţia Broşteni

Caz teribil în Suceava. O tânără în vârstă de doar 18 ani a fost găsită moartă în casă, iar decesul ei a declanşat o anchetă de proporţii în Poliţie. Fata ar fi avut o relaţie cu un ofiţer din Poliţia Broşteni, iar acesta ar fi abuzat-o. Concluzia preliminară în cazul morţii tinerei este de sinucidere, dar apropiaţii fetei se tem că anchetă va fi muşamalizată.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 18:12

"Ieri a turbat, după ce m-a caftit s-a dus la lucru". Detalii tulburătoare în cazul morţii Ioanei, tânăra de 18 ani care ar fi avut o relaţie cu un ofiţer din Poliţia Broşteni - Facebook / Ioana Pavăl

Ioana nu era originară din Broşteni, ci fusese adusă aici prin sistemul de protecţie şi asistenţă şi dată în grija unor asistenţi maternali. După ce a împlinit 18 ani, tânăra putea pleca din cadrul acestei familii care o luase în grijă. Moartea tinerei a stârnit un val de reacţii în mediul online mai ales după ce s-a aflat că ea avea o relaţie cu un comisar din cadrul Poliţiei Broşteni.

Apropiaţii fetei cer o anchetă transparentă

Fata ar fi fost bătută şi abuzată de poliţistul "cu grade", astfel că apropiaţii tinerei au lansat o petiţie online pentru a cere ca ancheta din acest caz să fie una transparentă.

Articolul continuă după reclamă

"Avem mai multe informații cum că toată tragedia din noaptea de 12.08 care a avut-o drept victimă pe Ioana Pavăl, a fost mușamalizată.

  • 1. Ioana a sunat la 112 înainte să facă gestul necugetat, iar la fața locului s-a prezentat sora ei însoțită de comisarul care i-a făcut viața un calvar. De ce el? Având în vedere altercațiile și despartirea celor doi,cu siguranță Ioana ar fi sunat la secție ci nu pe el.
  • 2. Telefonul Ioanei a fost luat la secția din Brosteni, acolo unde lucrează comisarul.
  • 3. Nu s-a solicitat criminalistica, lucru care este inacceptabil, sinuciderea poate fi mascată, mai ales că este implicat un om cu „grade".
  • 4. Ioana a transmis prietenilor modul brutal care îl folosea cu ea. „Ieri a turbat, după ce m-a caftit s-a dus la lucru", se arată în petiţie.
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » "Ieri a turbat, după ce m-a caftit s-a dus la lucru". Detalii tulburătoare în cazul morţii Ioanei, tânăra de 18 ani care ar fi avut o relaţie cu un ofiţer din Poliţia Broşteni