Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar: Fetiță de 6 ani, găsită moartă în râul Moldova, după ce a alunecat în timp ce se juca cu prietenii

Tragedie fără limite: O fetiță de 6 ani, căutată după ce a fost văzută ultima dată în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, a fost găsită decedată, după ce s-a înecat în râul Moldova.

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 15:44

Fetiță de 6 ani, găsită moartă în râul Moldova
Fetiță de 6 ani, găsită moartă în râul Moldova - ISU Suceava

Potrivit ISU Suceava, echipaje mixte, formate din pompieri militari, polițiști și jandarmi, au intervenit pentru căutarea unei fetițe în vârstă de 6 ani, care a fost văzută ultima oară în apropierea râului Moldova, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Fetița a fost căutată atât în zona casei sale, cât și pe malurile râului Moldova. Din nefericire, după aproximativ o jumătate de oră de la anunțul dispariției, trupul fetei a fost observat și recuperat din râul Moldova de un localnic, la o distanță de circa 3 kilometri față de locul unde a fost văzută ultima oară. Copila se juca cu un grup de copii și ar fi alunecat.  

Ulterior, echipajele medicale (SAJ) și paramedicale (SMURD) au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, însă, în ciuda eforturilor salvatorilor, fetița a fost declarată decedată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar: Fetiță de 6 ani, găsită moartă în râul Moldova, după ce a alunecat în timp ce se juca cu prietenii