Antena Meniu Search
x

Imagini de groază la Poiana Stampei, un TIR şi un camion s-au ciocnit frontal, victime încarcerate

Imagini de groază la Poiana Stampei, în Suceava, unde un TIR şi un camion s-au ciocnit frontal. Sunt trei victime, una dintre ele încarcerată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.07.2019, 09:32

Imagini de groază la Poiana Stampei, în Suceava, unde un TIR şi un camion s-au ciocnit frontal. Sunt trei victime, una dintre ele încarcerată.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 17, în zona localităţii Poiana Stampei, judeţul Suceava, s-a produs o coliziune frontală între două autocamioane, din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Suceava, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ. Potrivit ISU Suceava, în accident au fost implicate trei persoane,două din camionul care a depăşit neregulamentar, şi şoferul TIR-ului.

"O persoană din camion este încarcerată şi se lucreaza pentru descarcerare. Intervin două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, 2 ambulanţe SMURD şi un echipaj SAJ.", au spus reprezentanţii ISU Suceava.

Potrivit acestora, cele trei persoane, conştiente, dar cu traumatisme multiple, sunt duse la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Imagini de groază la Poiana Stampei, un TIR şi un camion s-au ciocnit frontal, victime încarcerate