Antena Meniu Search
x

Video Impact violent pe o șosea din Bistrița. Ambulanță făcută praf, după ce un șofer a virat la stânga fără să se asigure. Pacienta și echipajul medical, răniți

O pacientă şi echipajul medical au fost răniţi pe un drum naţional din Bistriţa Năsăud, după ce ambulanţa a fost implicată într-un accident. Atenţie, vă avertizez, urmează detalii şi imagini cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 19:45

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în Șieu Măgheruș. Ambulanţa, care nu avea sirenele pornite, a intrat în coliziune cu o maşină care a virat stânga fără să se asigure. Impactul a fost surpins de mai multe camere de supraveghere.

Impactul a fost surpins de mai multe camere de supraveghere

Pe imagini se observă cum ambulanţa se afla în depăşire, apoi s-a izbit puternic de un cap de pod. Pacienta, şi aşa bolnavă, s-a ales cu o mână ruptă. Iar medicul din echipaj a avut nevoie urgentă de o operaţie la gambă. La faţa locului au venit patru echipaje SMURD. Şoferul maşinii, de 57 de ani, a scăpat fără nicio rană. Cei doi conducători auto nu consumaseră alcool, spun polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Impact violent pe o șosea din Bistrița. Ambulanță făcută praf, după ce un șofer a virat la stânga fără să se asigure. Pacienta și echipajul medical, răniți