Antena Meniu Search
x

Traficul pe DN1, complet bulversat de incendiul care a devastat un service auto

A fost panică la Puchenii Mari, în Prahova. Un incendiu puternic izbucnit la un service auto a blocat aproape o oră traficul pe DN 1.

Vezi și

A fost panică la Puchenii Mari, în Prahova. Un incendiu puternic izbucnit la un service auto a blocat aproape o oră traficul pe DN 1. Flăcările au înghiţit rapid hala de 1.500 de metri pătraţi. Iar zeci de pompieri s-au luptat cu vâlvătaia ce risca să se extindă şi să producă o explozie în lanţ. În interior erau depozitate butelii, un rezervor plin cu motorină şi autoturisme.

În câteva clipe, întreaga hală a service-ului auto a fost cuprins de foc. Salvatorii au intervenit cu 8 autospeciale ca să stingă flăcările.

Misiunea pompierilor a fost una extrem de dificilă. Din interiorul halei au scos mai multe butelii ce puteau să explodeze în orice moment. Cele trei autoturisme din atelier au fost însă mistuite de flăcări.

După două ore, salvatorii au reuşit în misiunea lor. Focul a fost stins, însă fumul negru şi gros a persistat câteva ore. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Specialiştii ISU trebuie să stabilească acum de la ce au izbucnit flăcările. Pagubele materiale sunt însemnate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Traficul pe DN1, complet bulversat de incendiul care a devastat un service auto