Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în Iași, fabrică de ciorapi în flăcări

"Staţi în casă şi închideţi geamurile!" A fost mesajul primit prin RoAlert, de locuitorii din Iaşi, după ce o fabrică de textile a fost mistuită de un incendiu.

de Redactia Observator

la 27.05.2020, 11:41

Vezi și
  • Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă.
  • Locuitorii din zonă au sărit în ajutor.

Materialele care au ars au degajat o coloană de fum care a putut fi văzută de la kilometri distanţă. Pentru că în zonă nu erau hidranţi funcţionali, flăcările s-au extins şi la casele din jur, înainte ca incendiul să fie stins de pompieri. Din fericire, nu au existat victime.

Era în jurul orelor 17.30 când pompierii au fost alertaţi de incendiul de la mică fabrica de ciorapi din cartierul Tătărași. În scurt timp, flăcările înalte de 2-3 metri au cuprins acoperișul fabricii şi s-au extins şi la imobilele vecine.

Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă. În zonă imobilele sunt foarte aproapiate iar hidranții din zonă n-au funcţionat. Speriaţi că focul le va cuprinde casele, locuitorii de pe stradă le-au sărit în ajutor pompierilor.

Pompierii au încercat să stingă incendiul mai bine de două ore însă flăcările continuau să ardă in continuare. Nu doar fabrica care este și depozit de textile ci și două case au luat foc.

Pentru că depozitul era plin cu materiale textile dar și plastice în urma incendiului s-a degajat atât de mult fum încât autoritatile au dat un mesaj prin roalert pe toată raza municipiului Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Iași, fabrică de ciorapi în flăcări