Antena Meniu Search
x

Incendiu la o locuinţă din Cluj-Napoca. Bărbat de 60 de ani, găsit mort în subsolul unei case cuprinse de flăcări

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort de pompieri, într-o casă veche şi nelocuită din Cluj-Napoca, în care izbucnise un incendiu. Potrivit ISU Cluj, la incident au intervenit două autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor medical SMURD, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 10:54

Incendiu Cluj
La stingerea incendiului a intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca - Profimedia

"În jurul orei 00:50, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un incendiu care se manifesta la o casă veche nelocuită, pe str. Madach Imre în municipiul Cluj-Napoca. A intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu 2 autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor medical SMURD. A ars o anexă gospodărească de aproximativ 8 mp din material lemnos şi aproximativ 10 m de gard, plus încă o anexă gospodărească. Pe timpul intervenţiei, pompierii au identificat, la subsolul imobilului, o persoana de sex masculin, de aproximativ 60 ani, decedată", se arată într-o informare trimisă, miercuri, de ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de incendiu a fost stabilită ca fiind foc deschis în spaţii închise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Incendiu la o locuinţă din Cluj-Napoca. Bărbat de 60 de ani, găsit mort în subsolul unei case cuprinse de flăcări