Antena Meniu Search
x

Un fost restaurant din Piteşti a ars ca o torţă. Flăcările uriaşe au mistuit complet localul (Video)

Fumul gros, vizibil de la câţiva kilometri, a paralizat întreaga zonă şi i-a înspăimântat pe localnici. Zeci de pompieri au luptat ore în şir cu focul extins pe sute de metri pătraţi.

de Redactia Observator

la 01.07.2019, 11:03

Vezi și

Fumul gros, vizibil de la câţiva kilometri, a paralizat întreaga zonă şi i-a înspăimântat pe localnici. Zeci de pompieri au luptat ore în şir cu focul extins pe sute de metri pătraţi. Incendiul a fost localizat, dar pompierii au rămas în supraveghere toată noaptea pentru a nu izbucni din nou. Între timp, s-a deschis o anchetă pentru a stabili de la ce au pornit flăcările.

Panică, flăcări uriaşe şi un nor gros de fum vizibil de la mai bine de 5 kilometri. Era aproape ora 19, când în Piteşti s-a dat alarma. Un fost resturant de pe malul râului Argeş ardea ca o torţă.

Peste 30 de pompieri au intervenit de urgenţă. Sunt chemaţi şi alţi salvatori de acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a intervenit şi de pe uscat, dar şi de pe râul Argeş. Focul s-a extins însă, cu repeziciune, şi la o spălătorie din apropiere. Proprietarul a văzut dezastrul de acasă, de pe camere de supraveghere.

De pe margine, localnicii privesc cu groază, însă pompierii i-au asigurat că fumul nu îi pune în pericol, deoarece vântul mută norul în partea opusă a blocurilor.

Sunt voci care spun că focul ar fi fost pus intenţionat, dar şi martori care susţin că fostul restaurant devenise loc de joacă pentru copii.

Pompierii nu au declarat deocamdată lichidarea completă a incendiului, deoarece, în timpul nopţii, un echipaj a rămas la faţa locului pentru supraveghere.

O anchetă trebuie să stabilească acum de la ce a pornit focul. Restaurantul era închis de mai mulţi ani, după ce Apele Române au câştigat în instanţă terenul de sub local. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un fost restaurant din Piteşti a ars ca o torţă. Flăcările uriaşe au mistuit complet localul (Video)