Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic în judeţul Braşov: Mai multe case au fost cuprinse de flăcări. Două persoane au suferit atac de panică

Mai multe locuinţe au fost cuprinse de flăcări în această dimineaţă în localitatea Hărman din judeţul Braşov. Din primele informaţii, incendiul a pornit de la un garaj, apoi s-a extins la alte două case şi anexele acestora.

de Redactia Observator

la 07.08.2021, 11:49

Vezi și

În jurul orei 08:50 ISU Brașov a fost anunțat despre producerea unui incendiu la un grup de locuințe, pe Strada Tudor Vladimirescu, comuna Hărman. Incendiul a pornit de la un garaj după care s-a propagat rapid la două locuințe și două anexe din vecinătate.

Focul s-a extins cu rapiditate la mai multe locuinţe

ISU Brașov a direcționat la fața locului patru autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, un echipaj de prim ajutor SMURD. La intervenție participă și două autospeciale din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Prejmer. Intervenția este în dinamică,  incendiul se manifesta cu flacăra deschisă, fiind localizat la momentul actual, transmite reporterul Observator Claudiu Loghin.

Până în momentul de față două persoane au fost asistate medical la față locului de către echipajul de prim ajutor. Acestea prezintau atac de panică și nu necesita transport la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în judeţul Braşov: Mai multe case au fost cuprinse de flăcări. Două persoane au suferit atac de panică