Antena Meniu Search
x

Incendiu sau mână criminală: Mercedes făcut scrum, în Cartierul Francez. Focul s-a extins şi la faţada unei clădiri

O mașină a luat foc pe strada Aron Cotruș din Capitală, luni, iar flăcările s-au extins la clădire. Șapte persoane au fost evacuate. Poliţiştii verifică acum dacă focul a fost pus intenţionat sau nu. 

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 10:43

- Newsweek; ISU Bucureşti

Pompierii au intervenit în Cartierul Francez pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Flăcările s-au extins la fațada clădirii și au afectat o cameră a unui apartament, respectiv un alt autoturism staționat.

Pentru siguranța locatarilor au fost evacuate șapte persoane din bloc. La intervenţie au acționat patru autospeciale de stingere. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

"În urmă cu scurt timp am fost solicitaţi pentru a interveni pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, pe str. Aron Cotrus. Flăcarile s-au extins la faţada clădirii şi au afectat o camera a unui apartament, respectiv un alt autoturism staţionat", a transmis, luni, ISU Bucureşti-Ilfov.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incendiu sau mână criminală: Mercedes făcut scrum, în Cartierul Francez. Focul s-a extins şi la faţada unei clădiri