Antena Meniu Search
x

Video Incident deosebit de grav în faţa Ambasadei Rusiei din Bucureşti. O maşină în flăcări a intrat în gardul instituţiei: şoferul a murit pe loc

Incident grav în faţa Ambasadei Rusiei din Bucureşti. O maşină a intrat în gardul instituţiei de pe Şoseaua Kiseleff.

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 10:24

Vezi și

UPDATE 08:08. Potrivit unor surse, şoferul român ar fi avut vopsea şi benzină în maşină şi ar fi recurs la acest gest după ce s-ar fi certat cu soţia. Bărbatul ar fi fost acuzat de pedofilie.

Potrivit primelor informaţii, o maşină a luat foc şi a intrat în gardul Ambasadei Rusiei din Bucureşti. În autovehicul s-ar fi aflat doar şoferul, care a murit ars. Pompierii au intervenit rapid şi au stins incendiul. Cazul a fost preluat de Parchetul Bucureşti, Serviciul Omoruri. Conform unor surse, şoferul ar fi discutat cu jandarmii din dispozitivul de pază al Ambasadei înainte de incident.

"În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism", anunţă Poliţia Capitalei. Au fost impuse restricţii rutiere pe şoseaua Kiseleff, pentru desfăşurarea cercetărilor la locul incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incident deosebit de grav în faţa Ambasadei Rusiei din Bucureşti. O maşină în flăcări a intrat în gardul instituţiei: şoferul a murit pe loc