Antena Meniu Search
x

Video Îngeri cu aripi roșii: 24 de copilași sărmani din Vaslui au primit cadouri de la voluntarii SMURD

Voluntarii SMURD din Vaslui au ajutat cinci familii greu încercate de nevoi, în cadrul proiectului umanitar "Îngeri cu aripi roșii". Zeci de copii nevoiași au primit cu această ocazie jucării, dulciuri, rechizite școlare, alimente și chiar bani.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 17:12

Vezi și

"Începând cu luna noiembrie, voluntarii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui au inițiat un proiect umanitar sub titulatura "Îngeri cu aripi roșii". Într-un timp record, voluntarii SMURD și pompierii militari au reușit să adune bani, haine, încălțăminte, alimente, rechizite și jucării pentru 24 de copii și cinci adulți. Voluntarilor SMURD din cadrul ISU Vaslui li s-au alăturat și câțiva dintre elevii școlii gimnaziale "Ștefan cel Mare" din municipiul Vaslui. 

După ce au fost puse la punct toate detaliile, voluntarii au pornit la drum.

Vremea nu i-a împiedicat pe voluntarii SMURD de la ISU Vaslui

Cu Moș Crăciun în frunte, voluntarii au poposit la cinci familii greu încercate din comunele Lipovăț, Dănești și Deleni. În acest an, Crăciunul a venit mai devreme pentru cei 14 copii ai familiilor Ungureanu, Tufă, Tătaru, Ungureanu și Chelaru, aceștia primind jucării, dulciuri, rechizite, produse alimentare, haine și încălțăminte de iarnă, produse pentru igiena corporală, dar și foarte multă bucurie. De asemenea, rechizite și dulciuri au primit încă zece copii din localitatea Rafaila. 

<<Bucuria acestor copii ne-a motivat să continuăm să mergem chiar și pe această vreme neprielnică. Noi trebuie să ne îndeplinim misiunea noastră umanitară, indiferent de obstacole>>", a declarat unul dintre cei 22 voluntari care au participat la acțiune. Trebuie specificat faptul că toți voluntarii care fac parte din proiectul "Îngeri cu aripi roșii" pregătesc alte acțiuni de bineface în viitorul apropiat", au transmis voluntarii SMURD de la ISU Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Îngeri cu aripi roșii: 24 de copilași sărmani din Vaslui au primit cadouri de la voluntarii SMURD